Slider

Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı

Avusturyalı yönetmen, Türk babasını 40 yıl sonra buldu!


Avusturya'da yaşayan ve film yönetmeni olan Christina Kainer'in, 40 yıldır aradığı Türk babasını Müge Anlı buldu.

Avusturya'da yaşayan ve film yönetmeni olan Christina Kainer'in, 40 yıldır aradığı Türk babasını Müge Anlı buldu.

Avusturya'da yaşayan ve film yönetmeni olan Christina Kainer, babasının Türk olduğunu öğrendiği andan itibaren babasını aramaya başladı.

40 yaşında olan Christina Kainer, müslüman olduktan sonra adını da Ahmet Çelik olarak değiştirdi.

Babasını bir süre araştıran Ahmet Çelik, babasını bulamayınca Müge Anlı'ya başvururken, Müge Anlı ve ekibi Ahmet Çelik'in babasını aramaya başladı.

Bugün yayınlanan programda Müge Anlı, Ahmet Çelik'in babası Kemal Alptekin'i buldu.
70 yaşından olan baba Kemal Alptekin rahatsızlığı ve maddi imkansızlıklar nedeniyle programa gelemedi, fakat telefonla canlı yayına bağlandı.

BABASININ SESİNİ DUYUNCA AĞLAMAYA BAŞLADI

Babasını hiç tanımayan ve bir resmini dahi görmeyen Ahmet Çelik, babasının bulunması ile duygu dolu anlar yaşarken; babasının telefona bağlanması ile gözyaşlarına boğuldu.

Babasının bugüne kadar resmini dahi görmediğini belirten Ahmet Çelik, babasının sesini duyduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.


ARANAN BABA BAKIMA MUHTAÇ

Telefona bağlanan babanın maddi durumunun çok kötü olduğunun ve imkansızlıklar nedeni ile bir barakada yaşadığının anlaşılması programa katılanları çok üzerken, program yapımcısı Müge Anlı, Ahmet Çelik'e; ''Babanın maddi durumunun kötü olması ve bir barakada yaşaması sizin için bir önem taşıyor mu'' sorusunu sordu.

Ahmet Çelik'in; ''Bu benim için hiç önemli değil. Nasıl yaşadığı ve nerede yaşadığı hiç önemli değil. Onun sadece yüreği iyi olsun, ben onun yüreğini merak ediyorum'' sözleri sonrası programa katılanlarca uzun süre alkışlandı.

Uzun aramalardan sonra hiç tanımadığı babasına kavuşan Avusturyalı yönetmen Ahmet Çelik'in, program yapımcıları ile birlikte babasını ziyaret edeceği belirtildi.
Paylaş: Google Plus

Yazar: Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

HAFTANIN POPÜLER KONULARI