Slider

Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı Yayın_Başlığı

BURÇLARA GÖRE TATİL AKTİVİTELERİ

TATİLDE NE YAPACAĞINIZA BIRAKIN BURCUNUZUN ÖZELLİKLERİ KARAR VERSİN.




Yazın son günlerinde tatil programını hala yapamayanlardansanız tatilde ne yapacağınızı burcunuzun özelliklerine göre belirleyebilirsiniz. İşte en keyifli aktiviteleri bulacağınız Gidello’dan burcunuza göre aktivite önerileri.


KOÇ


koç tatil


Tatilde gündelik hayattan uzaklaşmak ve yeni yerler görmek isteyen macera ve keşif odaklı koç burçları doğa gezileri, dağcılık, rafting gibi sporları yapabilecekleri tatilleri tercih etmeliler. Doğayla iç içe bir kamp tatili güç odaklı koçlar için ideal tatil seçeneklerinden.



BOĞA


Lüks ve konfora düşkün boğa burçlarına, bisiklete binme, yüzme, doğa yürüyüşü yapabilecekleri ve değişik lezzetleri deneyebilecekleri deniz ve doğa manzaralı şık otelleri ve tatil köylerini değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz.



İKİZLER


Hayatına heyecan ve değişiklik katmak isteyen ikizler, tatil için yeni şeyler deneyimleyebileceği ve yeni kültürlere tanık olabileceği mekanları tercih etmeliler. Müze ve tarihi mekân gezileri, bisiklete binme, yürüyüş, yüzme ve kitap okumak ise bol hareketli bir tatil arayan ikizlerin vazgeçemediği tatil aktivitelerinden.



YENGEÇ


yengeç tatil


Tatilde kendini evindeymiş gibi rahat ve güvende hissetmek isteyen yengeçler, kendilerini huzurlu hissettirecek, mistik mekan ziyaretleri, tekne turları ve deniz kenarında uzun yürüyüşler yapabilecekleri küçük sahil otellerini tercih edebilirler.



ASLAN


Aslan için tatil lüks ile eşdeğerdir. Gösteriş ve eğlenceye düşkün Aslan burçları, tatil programlarını yaparken, dans edebileceği, konser, tiyatro, festival gibi kalabalık ve eğlenceli mekânları tercih etmelidir. Maceracı ruhlu aslanlar yamaç paraşütü, rafting gibi sporlar ve yerel lezzetleri keşfetmeye konsantre olurlar.



BAŞAK


Başak


Uzun süren araştırmalar sonrasında tatil planlarını belirleyen başaklar için tatil yeni şeyler öğrenme, yenilenme ve rahatlama demektir. Doğa yürüyüşleri ve egzersizlerin yanı sıra, yoga, meditasyon, masaj, sauna, gibi bakımlarla zaman geçirebileceği kaplıca ve sağlık merkezleri başka burcu için ideal tatili ifade eder.



TERAZİ


Estetik ve sanat duygusu oldukça fazla olan terazi burçları tatilde Sanat galerilerini, müze ve kitapçıları gezmekten ve doğada spor yapmaktan hoşlanır. Alışveriş ş ve gece hayatına meraklı olan teraziler tatil planlarını kalabalık, eğlenceli ve hareketli tatil köylerinden yana kullanabilirler.



AKREP


Yalnızlığı ve sessizliği seven akrep burçları tatil için yalnız kalabilecekleri sessiz ve ıssız yerleri tercih ederler. Uzun yürüyüşler, kitap okuma, araba gezileri ve balık tutmak akreplerin tatil programları için en uygun aktivitelerdir.



YAY


Seyahat düşkünü ve sportif yayların doğa yürüyüşleri, teniz, yüzme, koşu, at binme ve egzersizi tatil programlarına dahil ederek sahip oldukları yüksek enerjiyi gösterebilirler.



OĞLAK


Tatilde dağ ve tepe yürüyüşleri yapmaktan ve tarihi yerleri gezmekten hoşlanan oğlak burçları için tatil planlarını yaparken eski ve tarihi otellere ve tarihi kültür turlara göz atmalarını öneriyoruz.



KOVA


Bağımsız ve özgür ruhlu kova burçları sürprizlerle dolu tatiller ararlar. Yeniliklere meraklı kovalar, tatil tercihlerini sıradanlıktan uzak modern müzeler, doğal harikalar ve teknolojik mekânları bulabilecekleri yerlerden yana kullanmalıdırlar.



BALIK


Balık burcu için, hiç kuşkusuz, deniz olmadan bir tatil düşünülemez. Tatilinin büyük bölümünü denizle ilgili sporlara geçiren balıklar yüzme, dalış, yelken, sahil yürüyüşleri ve denizaltı fotoğrafçılığı gibi aktiviteleri tercih ederler.



Bu içerik Gidello tarafından hazırlanmıştır.
Paylaş: Google Plus

Yazar: Unknown

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

HAFTANIN POPÜLER KONULARI